Klanten & reviews

Wie kan er beter over plezier vertellen dan onze klanten?
De Smaakroute is echt een ontzettend leuke manier om Zwolle te ontdekken. Overal hebben we wat lekkers kunnen eten en drinken, alle mensen waren vriendelijk en enthousiast, en ik ben op plekjes geweest waarvan ik niet wist dat ze er waren. En dat terwijl ik toch echt al een poosje in Zwolle woon. Een echte aanrader!
Tim Feenstra
We hebben een re√ľnie gehouden voor de meiden van de basisschool en het was supergezellig! We hebben Stappen en Happen gedaan en dat was een groot succes! Lekker gegeten en goed bij kunnen kletsen. Wat we vooral leuk vonden is dat je zo iedere keer anders aan tafel komt te zitten en dat je zo met iedereen goed bij kan praten. Het eten is ook in de smaak gevallen. Fijn dat je tussendoor loopt want dan kan het eten een beetje zakken :)
Fanneke van Gurp
Jullie ontzettend bedankt! Het was erg gezellig en sfeerverhogend dat jullie erbij waren. Ik heb van alles genoten! Groet uit Hilversum
Esther
We hebben een superfeest achter de rug. Allemaal positieve berichten terug ontvangen, zowel collega's als relaties en bekenden zijn enthousiast. Het was echt een topavond!
Ik wil jullie bedanken voor de prima organisatie van het Stappen en Happen van afgelopen zaterdag. Het was interactief, gezellig en iedereen heeft smakelijk gegeten in leuk gekozen restaurants. Als ik nog eens iets in Zwolle ga organiseren zal ik zeker denken aan de Meisjes van Plezier! Groet uit Breda
Natasja Frijlink
Wij hebben enorm genoten en genieten nog steeds na. Het liep gewoon zoals je het wenst. We hebben achteraf ook heel veel leuke/enthousiaste/spontane reacties van onze gasten ontvangen over jullie optreden. Dus helemaal goed! Wie weet wat dit nog voor jullie kan betekenen in de toekomst!
Ron en Vera
Voor ons jaarlijkse vriendenweekend moesten wij een locatie zoeken en een leuk programma maken, want we zijn wat gewend! Al snel hadden we besloten om in Librije's Zusje te gaan eten en onze pijlen verder op Zwolle te richten. Via internet kwam ik terecht bij de "Meisjes van Plezier" en heeft Judith een erg leuke smaakroute op maat gemaakt voor onze groep. Judith kent de stad op haar duimpje en alle ondernemers willen graag met haar samenwerken. Wij hebben bonbons geproefd, Zwollenaertjes gegeten met een kopje heerlijke thee, natuurlijk Librije's winkel, een wijnproeverij bij Bloem en natuurlijk een drankje bij het Beugeltje! Zwolle is een mekka voor de liefhebber! Judith is een spontane, gezellige gids die haar klanten heel goed kan inschatten!"
Kees van Wezel, Director of Marketing & Franchise Hampshire Hospitality
Ten eerste ontzettend bedankt namens Esther en mijzelf. Deze dank is uiteraard gericht naar jou, Onno en het personeel wat deze avond aanwezig was!! Ik heb niets dan bijna alleen maar lieve en lovende woorden gehad!! Mensen vonden het een leuk concept en een geslaagd feest. Super weer (temperatuur geweldig en lekker droog). Ik kan zeker vrienden en- of kennissen jouw organisatie aanbevelen en zal dit ook zeker doen. Heel veel plezier in de toekomst met het vermaken van mensen!!
Marcel & Esther
Dank voor je inzet voor trappen en happen en wellicht tot een volgende keer. Ik heb veel positieve reacties ontvangen. Overigens vond ik het eten op de eerste locatie erg lekker en de laatste locatie het gezelligst!
Tonny van den Toren, Vitens
Hoi Judith, nogmaals dankjewel voor je organisatie van de Smaakdeluxe route. Wij hebben een heel leuke middag gehad!
Tineke