Een daverende wedstrijd dwars door Zwolle met allerlei hilarische opdrachten, puzzels en workshops, waarmee je de felbegeerde amuletten kunt winnen.
Zorg dat jij met je groep, de slimste bent in puzzels oplossen, het snelste aankomst op de volgende locatie en de meeste amuletten wint gedurende deze doldwaze tocht. Dan ben je de winnaar!
We sluiten altijd af met een ludieke quiz en de prijsuitreiking.
Wat we precies doen op deze dag vertellen we niet, maar laat je verrassen door zóveel leuke activiteiten dat je er nog tijden over na zult praten.
Uiteraard wordt je voorzien van koffie of thee met iets lekkers en een lekker drankje.

Vanaf 12 personen. Normaal gesproken duurt deze dag van 14:00 – 18:00 uur. Andere tijden zijn mogelijk op afspraak.
50 euro p.p. (incl. 21% BTW)

Thema’s waar je uit kan kiezen zijn:
Zwolle Express Actief
Maak je borst maar nat, want dit is voor de actievelingen onder jullie. Jullie volgen verschillende sportieve clinics en meerdere uitdagende activiteiten. Het zal gaan om snelheid, sportiviteit en een flinke partij humor.

Zwolle Express Culinair
Dit is voor de lekkerbekken onder jullie. Julie gaan proeven van allerlei lekkers in Zwolle en zullen middels verschillende workshops en proeverijen vele smaken ontdekken. Het zal gaan om smaak, kookkunst, snelheid en een flinke partij humor.

Zwolle Express Cultureel
Altijd al alle highlights van Zwolle willen zien? Maar vind je een stadswandeling nogal suf. Dan is dit iets voor jou. Het zal gaan om vele culturele hoogstandjes die Zwolle rijk is, snelheid en een flinke partij humor. En aan het eind van de dag zitten jullie in een daverende Zwolle-quiz!

Zwolle Express Creatief
Doe jij net als de Meisjes van Plezier graag iets met je handen? Dan is dit iets voor jou. Vele creatieve clinics laten je creatieve geest genieten en bovendien mag je al je creaties meenemen als leuk aandenken. Het zal gaan om creativiteit, handigheid, snelheid en een flinke partij humor.

Kun je niet kiezen?
We hebben ook een hele leuke Zwolle Express waarbij er een combinatie mogelijk is van de bovenstaande thema’s. Deze is het meest populair bij de klanten van de Meisjes.

Meer informatie of dit uitje boeken?


Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw naam *

Jouw email *

Jouw telefoonnummer *

Datum *

Evt. opmerkingen

Please leave this field empty.
* Verplichte velden