Hallo jij!

Wij zijn de Meisjes van Plezier, maar het gaat erom wie jij bent! Wanneer je niet op zoek bent naar een standaard feestje dan ben je hier aan het goede adres. De Meisjes van Plezier doen alles net even anders. Met een gezellig en informeel gesprek, gaan we kijken wat jullie wensen zijn voor een feest!

Uit ervaring spreken wij, als we zeggen dat het lastig kan zijn om unieke en ludieke ideeën te bedenken om een feest tot een groot succes te maken. Onze kwaliteiten zijn dat wij, na de juiste vragen stellen en doorvragen, kom tot een ontzettend creatieve invulling. Wij geven mensen persoonlijke aandacht en verdiepen ons in jou als persoon. Wij willen jou leren kennen. Onze kracht ligt dan ook in de conceptontwikkeling. Niemand zal hetzelfde feest krijgen want het wordt immers aangepast aan jouw wensen!

Door ons organisatorisch talent, onze jarenlange ervaring in de entertainmentwereld en onze creatieve kwaliteiten kunnen wij aan vrijwel al je wensen tegemoet komen.

Bovendien zijn we trots op onze partners waarmee we jou wensen volledig in vervulling kunnen laten gaan. Mocht je specifieke wensen hebben laat het ons dan weten. Dan gaan wij ons uiterste best voor je doen!

Judith Elders
Judith Elders

Bovendien liegt ons klantenbestand er niet om!

Naast vele tevreden particulieren hebben we ook leuke uitjes, entertainment en/of teambuilding verzorgt voor o.a.:


En dat voor groepen van 10 tot 750 deelnemers!
Kortom de Meisjes leveren kwaliteit op maat!

Een Plezierige groet van Judith Elders