Op zoek naar effectieve trainingen voor uw personeel? De Meisjes werken samen met geweldige trainers op allerlei vlakken. De trainers hebben dezelfde filosofie als de Meisjes; ook trainingen moeten Plezierige ervaringen zijn. Van groepsdynamica tot een snelleestrainingen, van ontwikkeling van creatieve ideeen tot het ontwikkelen van kernwaarden. 
Laat de Meisjes weten wat jullie als bedrijf zoeken, willen en wensen. De Meisjes hebben hiervoor zeker een oplossing, want ze hebben gepassioneerde professionele trainers die op positieve wijze met jullie personeel effectieve resultaten bewerkstelligen.

 

Zo hebben we in samenwerking met Emile de Vries van Intuned Commerce fantastische (verkoop)trainingen, zie www.intunedcommerce.nl
Hij biedt verschillende trainingen aan en zal in overleg met uw bedrijf invulling geven aan de gewenste onderwerpen.
Wij van de Meisjes van Plezier werken nauw met hem samen om het geleerde in een middagprogramma terug te laten komen. Dit zal gaan in spelverband met een Zwolle Express op maat.
Zo is er een DIRECT VERBAND tussen de training en een teambuildingactiviteit.

Prijzen op aanvraag

 

Ook hebben we in samenwerking met Edith Punt, zie www.edithpuntconsultancy.nl
Coach aan tafel

Een theoretisch, maar interactief middagprogramma maakt duidelijk wie de voorkeur voor welke taken heeft. Tijdens het koken komt in de praktijk de waarheid aan het licht: wie ontpopt zich als de beste planner? Wie blijkt de grootste knoeipot te zijn? Wie blijkt verrassend creatief met de ingredienten? En in wie schuilt een verborgen smaakmeester?
Tijdens een intake horen we graag waar knelpunten liggen die je gezamenlijk met het team wilt onderzoeken. Dat is het vertrekpunt voor een maatwerk aanpak voor jullie team. Voorafgaand aan de bijeenkomst vragen we alle deelnemers een aantal vragenlijsten in te vullen, zodat we een analyse van de voorkeur voor gedragspatronen en beslissingsstrategiëen kunnen maken.
Het middagprogramma biedt een stuk theoretische achtergrond (slidepresentatie Graves theorie) en een management game. Interactief komen we tot een analyse van positieve en belemmerende aspecten in de samenwerking en formuleren oplossingen. De in de middag aangereikte inzichten kunnen in de samenwerking tijdens het koken meteen in de praktijk gebracht worden. De coach maakt observaties en geeft die tijdens de maaltijd terug.
Hierna gaan jullie bezig met een ludieke wedstrijd-kookworkshop waar je de ingrediënten eerst zult moeten winnen, maar je kunt ze ook verliezen! Tot het laatste moment weet je dan niet waarmee je gaat koken, maar ook niet met wie! Kortom ideaal voor teambuilding. Spannend, leuk en heel lekker!

Het consultancy tarief voor deze aanpak is € 850,= (excl.BTW) voor het intake gesprek, de trainingsmiddag en de observaties en korte schriftelijke feedback van de coach.
De kosten voor de culinaire uitspatting en catering bedragen € 80,= per deelnemer (min. aantal deelnemers 10).

 

Wilt u echter eens heel wat anders?
In samenwerking met Nathalie van Koesveld van PUUR-EAC, zie www.puur-eac.nl bieden we het volgende
Teamcoaching met behulp van paarden

Paardencoaching is geschikt voor elk team dat zichzelf wil ontdekken en zichzelf wil versterken. Het kan dan gaan om een team dat binnen een bedrijf samenwerkt, maar ook een familie kun je zien als ‘team’. Misschien heb je wel een groep vrienden en vinden jullie het leuk om eens door de ogen van een paard naar jullie groep te kijken? De kunst van het succesvol samenwerken zit hem in de gedachte dat je als je collectief samenwerkt meer bereikt dan als ieder voor zich met zijn eigen ‘deelopdracht’ bezig is. Daarnaast kun je met minder energie misschien nog wel méér bereiken.
Tijdens een teamcoaching met paarden onderzoeken we wat de sterke en wat de zwakke punten van de groep zijn. Hoe werken jullie eigenlijk samen? Is jullie communicatie helder? Tegen welke dingen lopen jullie aan? Werken jullie aan een gezamenlijk doel? Kunnen jullie je grenzen aangeven? Wat heb jij als teamlid nodig van de anderen om lekker in je vel te zitten? Hoe zouden jullie eigenlijk graag samen willen werken? Allemaal vragen die heel goed onderzocht kunnen worden in een groepstraining met paarden. Op een natuurlijke manier komen al deze vragen aan de orde.
Paarden leven altijd in het moment en reageren ook op wat er in het moment gebeurt. Ze geven op hun eigen manier eerlijke feedback. Het fijne aan paarden is dat ze dat zonder oordeel doen. Ook hebben ze geen ‘eigen agenda’. Ze houden op hun unieke manier een spiegel voor. Jullie krijgen de kans te experimenten en te onderzoeken wat voor jullie werkt.

Prijs op aanvraag.

 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?


Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw naam *

Jouw email *

Jouw telefoonnummer *

Datum *

Evt. opmerkingen

Please leave this field empty.
* Verplichte velden

Interesse? Neem contact op met de Meisjes