Voor teambuilding hebben De Meisjes verschillende ideeën in petto. Van kookworkshops tot hilarische shows waar je in wedstrijdverband tegen elkaar strijdt, van Zwolle Express tot back-to-basic-experiences. Kijk maar!
(Mocht je op zoek zijn naar een leuk uitje, kijk dan bij de Uitjes van de Meisjes van Plezier.)

Zwolle Express
Een daverende wedstrijd dwars door Zwolle met allerlei hilarische opdrachten, puzzels en workshops, waarmee je de felbegeerde amuletten kunt winnen.
Zorg dat jij met je groep, de slimste bent in puzzels oplossen, het snelste aankomst op de volgende locatie en de meeste amuletten wint gedurende deze doldwaze tocht. Dan ben je de winnaar!
We sluiten altijd af met een ludieke quiz en de prijsuitreiking.
We kunnen de opdrachten naadloos aan laten sluiten bij jullie specifieke bedrijfs- of teamwensen en integreren dit in het spel.
Wat we precies doen op deze dag vertellen we niet, maar laat je verrassen door zóveel leuke activiteiten dat je er nog tijden over na zult praten.
Uiteraard wordt je voorzien van koffie of thee met iets lekkers en een lekker drankje.
Vanaf 12 personen. Normaal gesproken duurt deze dag van 14:00 – 18:00 uur. Andere tijden zijn mogelijk op afspraak.
50 euro p.p. (incl. BTW)

Wat dacht je van een ludieke WEDSTRIJDKOOKWORKSHOP waar je de ingrediënten eerst zult moeten winnen, maar je kunt ze ook verliezen:) Tot het laatste moment weet je dan niet waarmee je gaat koken, maar ook niet met wie!
Kortom ideaal voor teambuilding. Spannend, leuk en heel lekker!
Vanaf 10 personen
50 euro p.p. (incl. BTW en welkomstdrankje / excl. extra drankjes)

Heb je zin in een SCANDINAVISCHE KOOKWORKSHOP? Op de Wythemer Plas worden de Kåta tenten voor jullie opgebouwd, dit is Back To Basics! De karakteristieke eigenschappen van de Kåta en het licht van het haardvuur en olielampen zorgen voor een warme, ongedwongen en ontspannen sfeer ongeacht het jaargetijde en de weersomstandigheden. Hier kook je op open vuur. De kookworkshop start met een heerlijk traditioneel hapje en drankje gaat u onder begeleiding van onze “Kokata”(Fins voor kokkin) aan de slag. Traditionele gerechten o.a. gerookte vis, stoofgerechten en vleesspiesen worden op een sfeervolle manier samen gemaakt. De gehele maaltijd bestaat uit 4 gangen die door de deelnemers gezamenlijk bereid zullen worden.
Activiteiten als boogschieten, een survivalworkshop en Kubb game is bij te boeken.
V.a. 15 personen
Prijzen op aanvraag

COACH AAN TAFEL 
i.s.m. Edith Punt (www.edithpuntconsultancy.nl)
Schuif aan voor advies in een ontspannen sfeer van een ludieke wedstrijd-kookworkshop waar je de ingrediënten eerst zult moeten winnen, maar je kunt ze ook verliezen! Tot het laatste moment weet je dan waarmee je gaat koken, maar ook niet met wie! Kortom ideaal om te zien hoe je met je belangen en doelen omgaat. Spannend, leuk en heel lekker!Tijdens het aperitief inventariseren we welke vragen er op het menu staan en dan gaan we aan de slag. Terwijl je kookt observeert de coach. Tijdens het eten draagt zij voorbeelden van gedrag aan die je steunen in het vinden van een oplossing op je vraag. Laat je inspireren. Kom naar coach aan tafel voor een recept van Judith Elders en Edith Punt. Waar ligt je talent? Maak je mooie pasta of ben je een tovenaar met kruiden en smaakcombinaties?
De kosten voor de culinaire uitspatting en coaching bedragen € 130,= per deelnemer (min. aantal deelnemers 10). Prijzen zijn inclusief BTW

DE GROTE BAMBOE SHOW
Bamboe, wat kun je nu allemaal met zo’n stokje doen?
De Grote Bamboe Show heeft het allemaal! Tijdens deze hilarische show met Jane & Jane die wanhopig wachten op hun Tarzan, staat de bamboestok centraal. En het uiteindelijke doel is met je groep een zo groot mogelijk bouwwerk te maken met bamboestokken. Deze show vraagt om de ultieme samenwerking!!!
Kortom: Let the Bamboe Show begin!!!
Vanaf 20 personen
Prijzen op aanvraag.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen?


Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw naam *

Jouw email *

Jouw telefoonnummer *

Datum *

Evt. opmerkingen

Please leave this field empty.
* Verplichte velden