De Meisjes hebben de ervaring dat training- en teambuildingsdagen uitputtend en saai kunnen zijn en vaak niet beklijven. Daarom bieden wij compleet verzorgde training- en teambuildingsdagen voor bedrijven die nut hebben en wél leuk zijn.

Teambuilding & Fun

teambuilding & funDe Meisjes hebben de leukste teambuildingactiviteiten en fun. Uiteraard geheel naar wens!BEKIJK

Trainingen & Coaching

trainingen en coaching
Ervaren trainers zijn het met ons eens: ook trainingen moeten Plezierige ervaringen zijn. BEKIJK

Workshops

workshops-voor-bedrijvenBij de Meisjes van Plezier zijn vele workshops te boeken. Bekijk de diverse mogelijkheden!BEKIJK

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten
Organisatorisch sterk en creatief leveren De Meisjes maatwerk voor hét perfecte bedrijfsfeest.BEKIJK

Tijd voor inspanning of tijd voor ontspanning? De Meisjes weten precies hoe ze dit aan moeten pakken. Voor leerzame momenten voor je organisatie als teambuilding en coaching met onderwerpen als communicatie, verkooptrainingen, omzetverhoging en zelfbewustwording werken we uitsluitend met professionele trainers en coaches om het maximale uit je werknemers te halen.

Door onze jarenlange ervaring in de entertainment industrie kennen we alle wegen om van je bedrijfsfeest, teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsevent of themafeest een knallend succes te maken. Neem gerust contact met ons op, we denken graag mee over de invulling voor je symposium, congres, beurs, teamdag of trainingsdag. Want leren en zakendoen hoeft echt niet saai te zijn!