De Meisjes van Plezier hebben reeds op menig congres en symposium theater op maat verzorgt. In overleg met de klant haken wij dan aan bij het thema van de dag en verzorgen zo een welkome binnenkomer of juist een luchtige onderbreking.

Een perfecte start van de dag is bijvoorbeeld de succesvolle Spiegelact, die de mensen letterlijk een spiegel voorhoudt. De Meisjes van Plezier zullen de gasten warm verwelkomen. Op ludieke en lieve wijze stellen de Meisjes van Plezier de mensen dan vragen over wie ze zien in de Spiegel, wie ze zijn binnen de organisatie en waarom ze aanwezig zijn op deze bijzondere dag. Vervolgens wordt de Spiegel omgedraaid en wordt gevraagd welk onderwerp ze graag uitvergroot willen zien tijdens deze dag. De Meisjes van Plezier schrijven deze termen op een mooie kaart.

De Meisjes van Plezier verzamelen op deze wijze waardevolle input voor de rest van de dag. Vervolgens wordt deze Spiegelact als opening centraal gehouden met bijvoorbeeld de directie, de dagvoorzitter of een gastspreker. Deze persoon wordt op deze wijze passend geïntroduceerd en zal de Spiegel met daaraan de kaart met waardevolle info aangeboden krijgen.

Hiernaast verzorgen de Meisjes van Plezier ook (interactieve) pauze- acts om mensen weer lekker op te frissen. Ook deze worden op maat gemaakt en sluiten desgewenst aan bij het thema van de dag. Denk hierbij aan muzikale acts, een levend orkest, een ludieke quiz waar iedereen kandidaat is, en vele andere mogelijkheden. Combinaties van startacts en vervolgacts zijn mogelijk.

Meer informatie of deze act boeken?


Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw naam *

Jouw email *

Jouw telefoonnummer *

Datum *

Evt. opmerkingen

Please leave this field empty.
* Verplichte velden