De Meisjes van Plezier hebben een scala aan verschillende acts & typetjes die op elk feest voor een vrolijke noot zorgen. Al zingend en naar wens met accordeon zullen ze op ludieke wijze uw gasten verrassen. Als welkomstact zijn ze super en ook als lopende act tussen het publiek zijn ze uitermate geschikt.

De Meisjes van Plezier zijn professionele actrices en zangeressen. Ideaal op bruiloften, recepties. De Meisjes van Plezier kunnen zich in elke rol inleven en spelen verschillende typetjes. Een greep uit hun mogelijkheden:

De Barokke Dames

De Barokke dames Juilette, Marie-louise en Antoinette de la Bastogne de la Castogne komen langs voor enig kostelijk vermaak. Deze dames beschikken alle drie over een welklinkende stem en een omvangrijke lijst aan ervarenheid. Iedereen zal zich rijkelijk amuseren met deze vakkundige kunstenaressen in zang en amusement.

barokkedames
Foto: Margreet Vloon

schoonmaakstertjes
Foto: Margreet Vloon

De Schoonmaakstertjes

De schoonmaakstertjes Mien, Toos en Ria komen de boel eens goed afstoffen. De rokken worden rechtgetrokken en op het moment dat de stropdassen weer keurig op zijn plaats zitten, wordt er zo nodig nog een plumeau langs heen gehaald. Door middel van professionele muziek, zang en/of theater zal de zaal flink opgepoetst worden.De Zustertjes

Een leuke act nodig die een feestje tot leven brengt? Dan zijn de zustertjes Belinda, Gerda en Francisca zeker wat je nodig hebt! De zustertjes zullen ervoor zorgen dat iedereen zich helemaal top gaat voelen. De zustertjes weten als geen ander hoe ze mensen een goed gevoel kunnen geven.

zustertjes
Foto: Margreet Vloon

volkszangeressen
Foto: Margreet Vloon

De Amsterdamse volkszangeressen

De typische volkszangeressen Joke , Annie en Truus komen uit de Jordaan brengen een flinke portie jolijt mee. Ze maken een grap en een grol en zingen alsof hun leven ervan afhangt. Echte smartlappen, volks- en levensliederen slaan de klok bij deze ras Amsterdammers!

De Aerobic Dames

De aerobic dames zetten de mensen in beweging! Sporten is goed voor iedereen en daar spelen de aerobic dames op in. Met een goede work-out zorgen ze ervoor dat de hele zaal eens goed in beweging komt. Maar dat doen ze natuurlijk niet zonder eerst te starten met een lekker opwarmertje.

aerobic
Foto: Margreet Vloon

Verder zijn de Meisjes; Directrices, Disco Diva’s, Hardrockbabes, Quizmasters en nog veel meer geweest. Kortom voor elk thema op onderwerp hebben wij een passende oplossing.

Ook voor een serieuzere noot kun je bij de Meisjes terecht. Zo hebben we gepaste sfeervolle live muziek voor recepties met zang en piano. Het repertoire bestaan dan uit heerlijke ballads, jazzklassiekers en mooie moderne sing-a-songwriter-liedjes. Ook verzoeknummers zijn geen probleem. Zij komen dan niet als typetje, maar lekker als zichzelf. Mocht u specifieke wensen hebben qua typetjes of act, laat het ons weten, dan zorgen wij voor de gewenste invulling.

Meer informatie of deze act boeken?


Stuur ons een e-mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw naam *

Jouw email *

Jouw telefoonnummer *

Datum *

Evt. opmerkingen

Please leave this field empty.
* Verplichte velden